Waardevolle geschenken, duurzame keuzes: dit is MVO bij De Knegt & Leeflang

Bij de Knegt & Leeflang geloven wij in een duurzame toekomst voor mens, maatschappij en milieu. Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het creëren van waardevolle momenten en geschenken die niet alleen een glimlach op je gezicht brengen, maar ook rekening houden met de impact op de wereld om ons heen. Daarom hebben wij de laatste jaren belangrijke stappen gezet op het gebied van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. En we zijn pas net begonnen!

Samen voor een inclusieve toekomst

Mooie geschenken, maar ook een inclusieve samenleving: een win-winsituatie, toch? Bij de Knegt & Leeflang zijn we actief bezig met de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Ons doel hierin is simpel: we willen mensen die wat extra support kunnen gebruiken op de arbeidsmarkt helpen. Iedereen verdient immers een plek om te werken en te stralen! Samen bouwen we aan een inclusieve toekomst en samenleving, waarin iedereen meetelt.

Duurzame geschenken

In ons aanbod van geschenken kiezen wij waar mogelijk voor milieuvriendelijke materialen en producten met een lange levensduur.

Lokale samenwerkingen

Wij laten verschillende producten maken bij de dagbestedingslocaties van het Leger des Heils. Gemaakt, geschonken én gekregen met een glimlach!

JAMES: MVO in de praktijk

Met ons online keuzeconcept kies je niet alleen voor een passend cadeau, maar ook voor een duurzamere, mooiere wereld waarin we overconsumptie tegengaan.

Continue verbetering

Wij blijven onze MVO-praktijken continu evalueren en aanpassen, zodat we blijven voldoen aan de hoogste normen en verwachtingen!

Van ontwerp tot verzending: wij gaan voor minder CO2-uitstoot

Met het oog op onze ecologische voetafdruk zetten we bij de Knegt & Leeflang serieuze stappen om onze CO2-uitstoot te verkleinen. Voor de periode van 2023 t/m 2026 hebben wij een plan opgesteld om te komen tot een CO2-reductie van 70%. Dit doen we over de gehele breedte van onze werkzaamheden, van de accountmanagers en ontwerpers op kantoor tot onze inpakkers en het transport. Samen gaan we voor groen!

Meer weten?

Benieuwd hoe wij ons inzetten voor een betere wereld en hoe wij de komende jaren toewerken naar 70% CO2-reductie? Check onze Footprint Factsheet, Footprint Rapportage & Footprint Energiemanagement!