• Home
  •  > 
  • Blog
  •  > 
  • 25 jaar de Knegt & Leeflang, een terug en vooruitblik!

Diluna Roeleveld

19 april 2024

25 jaar de Knegt & Leeflang, een terug en vooruitblik!

Dit jaar vieren we het 25-jarige jubileum van de Knegt & Leeflang. En er zijn heel wat mooie mijlpalen! Op 19 april 1999 officieel ingeschreven bij de KvK, groeit de Knegt & Leeflang snel uit tot een zeer succesvolle organisatie. Nu 25 jaar later, zijn er 20 vaste en enthousiaste medewerkers in dienst, is er een breed klantenbestand en mogen we onszelf specialist noemen binnen de kerstpakketten en relatiegeschenken branche.

 

Sociaal en lokaal = een speciaal geschenk

Tegenwoordig en meer dan ooit zijn we bezig met het optuigen van lokale samenwerkingen in het werkgebied van de klant. We stimuleren sociale inkoop en verpakken steeds vaker onze pakketten door sociale werkplaatsen zoals Promen. Naast ons kernteam van 20 vaste medewerkers, hebben we een zeer royaal en flexibel team aan inpakkers. Onder deze inpakkers zijn er medewerkers die net naast de reguliere arbeidsmarkt vallen, maar wel voldoen aan de juiste werk kwaliteiten. Hierdoor zijn wij ook trotse houder van het PSO3 certificaat en kan je hierdoor jouw offertebedragen bij ons (deels) opvoeren voor de Social Return (SROI) verplichting

 

Een mooi voorbeeld van een sociaal én lokaal project zijn de kerstpakketten voor Hans Anders en Eyes+More afgelopen jaar. De kommetjes in het kerstpakket zijn met veel aandacht en plezier gemaakt door de makers van stichting Zodiezijn.

 

Waardevolle waarderingen

Onze kracht ligt in het uitwerken van unieke cadeauconcepten die perfect passend zijn bij de behoeften van onze klanten. Als het creatieve buitenbeentje in deze branche streven we ernaar om blijvende herinneringen te creëren. Van gepersonaliseerde relatiegeschenken tot verrassende evenementen, bij ons draait het om het leveren van onvergetelijke ervaringen die resoneren met de ontvangers. Dit zullen wij dan ook blijven doen, nu en in de toekomst!

 

Een grote verandering, of toch niet?

Met de overname van het bedrijf in 2022 door Pleun de Wit en Martijn Tuiloo verandert er binnen het bedrijf eigenlijk niet veel. Pleun vertelt: “Hoewel wij nu het stokje hebben overgenomen van Arjan en Kees, zullen we voortzetten waar het bedrijf al 25 jaar in uitblinkt: het creatief verrassen en volledig ontzorgen van onze klanten, gecombineerd met grenzeloze service.” De klant kan dus ook blijven rekenen op originele en smaakvolle geschenken.

“Dat is dan ook echt het blijvende succes van de Knegt & Leeflang!” bevestigd Martijn.

Quotes

We zullen voortzetten waar het bedrijf al 25 jaar in uitblinkt.

Toekomstvisie

Nu het bedrijf 25 jaar bestaat blikken we ook even vooruit. Wat staat er in de toekomst te wachten voor het bedrijf? “We zijn van plan om nog meer ons online keuzeconcept op de markt te zetten en uit te bereiden. We merken dat daar ook echt steeds meer vraag naar is vanuit onze klanten. Daarnaast blijven authentieke kerstpakketten ook populair. Het personaliseren van geschenken is iets waar we ons in willen blijven onderscheiden, ook in de toekomst!”

 

Op de tijdlijn pagina vind je alle belangrijke mijlpalen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden binnen de Knegt & Leeflang.