Het keuzeconcept dat écht verrast

JAMES is het online keuzeconcept van de Knegt & Leeflang. Hiermee kiezen jouw medewerkers zelf een uniek en persoonlijk (eindejaars)geschenk als waardering voor de inzet. Je kunt JAMES haast zien als een soort butler die alles voor jouw organisatie verzorgt. Makkelijker wordt het niet!

Uitnodigen

De feestelijk verpakte uitnodiging
met inloggegevens levert
direct een glimlach op!

Uitkiezen

Vanachter je laptop,
tablet of telefoon kies je
heerlijk thuis een passend cadeau uit.

Uitpakken

Binnen 5 dagen wordt
het geschenk thuisbezorgd.
Uitpakken maar!

Uitnodiging

Een keuzeconcept begint voor ons bij de feestelijke uitnodiging. Hierbij moet de ontvanger direct een glimlach op het gezicht krijgen en een gevoel van waardering ervaren. We onderscheiden ons hierbij niet alleen in mooie vormgeving passend bij jouw huisstijl, maar leveren hier ook altijd een klein presentje bij om direct in de cadeausfeer te komen. Liever een digitale uitnodiging? Dat kan ook op een creatieve manier. Zo kan de uitnodiging bijvoorbeeld voorzien worden van interactieve elementen.

Website

Een bezoek aan jouw unieke JAMES cadeausite is een feest vol verrassingen! We maken de cadeausite volledig op maat in jouw huisstijl met vele extra’s. Denk bijvoorbeeld aan de integratie van een persoonlijke videoboodschap, inspiratiepagina’s en diverse spelelementen. En uiteraard zorgen we ervoor dat het ontwerp zich aanpast aan ieder apparaat en dus ook goed op je mobiel te gebruiken is. 

Assortiment

Op de cadeausite vind je een ruim assortiment met ruim 500 duurzame geschenken! Naast de fysieke geschenken bieden we ook een brede keuze aan cadeaukaarten, belevenissen en donaties aan goede doelen. Voor ieder wat wils! Bij ieder geschenk vind je een heldere toelichting over de duurzaamheidsspecificaties en zijn er meerdere afbeeldingen te zien voor het complete plaatje. 

Deze klanten zijn jou voor gegaan!

Wil jij jouw medewerkers ook verrassen met een online keuzeconcept?

Laat bij ons je logo, het aantal medewerkers en beschikbare budget achter en vervolgens ontvang je van ons een uitgewerkte presentatie geheel in eigen huisstijl! Wil je een volledig duurzaam keuzeconcept aanbieden aan jouw medewerkers? Dat kan ook! Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Presentatie aanvragen