Een samenwerking waar je op kunt bouwen: daar gaan we voor!

Bij de Knegt & Leeflang streven wij naar langdurige relaties met onze afnemers. We zijn ontzettend trots dat wij onder andere de volgende organisaties hebben geholpen om hun waarderingsmoment éxtra speciaal te maken!

Quotes

OLVG doet al jaren zaken met de Knegt & Leeflang

OLVG doet al jaren zaken met de Knegt & Leeflang en zijn zeer tevreden over hun dienstverlening. Zij komen hun afspraken na, hebben korte lijntjes en als er al een probleem is lossen zij dat snel op. Voor de eindejaarsgeschenken komen zij met leuke ideeën, maar ook voor relatiegeschenken zoals bedrukte shirts kun je bij hen terecht. We hopen nog lang zaken met ze te doen!

Mieke van der Putten - Projectleider Huisvesting bij Vastgoed

Quotes

G4S

Professioneel en altijd met een glimlach.

G4S, Mitchell Yazdani

Quotes

Niks is te veel gevraagd!

“Wij werken al geruime tijd met de Knegt & Leeflang samen voor onze corporate geschenken (>6500) en grote evenementen voor medewerkers. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking. DKLL heeft een heel ruim assortiment met veel keuzemogelijkheden, zij denken met ons mee en zijn altijd bereikbaar. We kunnen overal over sparren en niks is te veel gevraagd!”

Carla Abrams - Bedrijfskundig Directeur

Quotes

Persoonlijke aandacht speelt een grote rol

De Knegt & Leeflang verzorgt voor Schiphol Group verschillende cadeaumomenten gedurende het jaar waaronder het eindejaarsgeschenk. Wij zijn enorm tevreden over de samenwerking met de Knegt & Leeflang. Vooral de persoonlijke aandacht speelt hierbij een grote rol. Onze contactpersoon (Martijn) zoekt graag mee naar een passend geschenk. Tijdens het zoeken naar een gepast geschenk worden er verschillende persoonlijke voorstellen gedaan en wordt er rekening gehouden met de wensen van de klant. En een bezoek aan de showroom is zeker een aanrader om te zien wat voor leuke artikelen er beschikbaar zijn in het grote assortiment.

Shaline de Boer - Service Manager Facility Management

Quotes

Maken van jouw idee een mooier cadeautje

“Het team van de Knegt & Leeflang maakt van jouw idee een mooier cadeautje. Ze denken mee, komen afspraak na en zijn oplossingsgericht. Kortom: fijn om mee samen te werken!”

Bea Otten - Communicatieadviseur

Quotes

Een heel servicegericht team

‘’Wij maken al jaren tot grote tevredenheid gebruik van het keuzeconcept JAMES. Een heel servicegericht team, dat altijd meedenkt over verrassende concepten en cadeaus. Tot vorig jaar konden medewerkers online hun geschenk uitkiezen, dan waren de waarderingen in de evaluaties altijd hoog. Dit jaar konden de collega’s voor het eerst op een wintermarkt hun eigen geschenk uitkiezen. Ook hierin heeft het team van JAMES er alles aan gedaan om dit voor de organisatie tot een succes te maken.’’

Leontine van Dijk-Siezenga - Communicatieadviseur