Niet zomaar een kerstpakket

Het bedenken, samenstellen en ontwikkelen van op maat gemaakte kerstpakketten mogen wij gerust onze specialiteit noemen! Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij precies welk pakket jouw collega’s écht zal verrassen. Geen vraag is ons te gek – en we staan dan ook graag klaar om van jouw wensen werkelijkheid te maken. Kerst is immers de mooiste tijd van het jaar en daar hoort natuurlijk ook het allermooiste geschenk bij!

Maatwerk

Bij de Knegt & Leeflang zien wij het als een uitdaging om iets compleets origineels te bedenken en uit te voeren. Jouw organisatie, wensen en logistieke eisen zijn onze handvatten om een fantastisch kerstgeschenk samen te stellen voor jouw collega’s. Naast de inhoud verzorgen wij ook het ontwerp op maat. Dit is volledig te personaliseren. Zo zorgen we ervoor dat elk kerstpakket écht past en verrast. Want hoe fijn is het om jouw collega’s de waardering te geven die ze verdienen?

Handen uit de mouwen!

Nadat je jouw kerstpakket hebt samengesteld, kun jij achterover leunen terwijl wij aan de slag gaan! We zorgen ervoor dat alles op tijd wordt ingekocht en bij ons op kantoor wordt geleverd, zodat we alle pakketten met zorg kunnen leveren. Het inpakken gebeurt bij ons in het logistieke centrum, door medewerkers die door onszelf zijn opgeleid. Het proces van inpakken wordt zorgvuldig gevolgd en gescreend. Niet voor niets zijn wij ISO-9001 gecertificeerd!

Onze Trendcollectie

Liever een kant en klaar kerstpakket uitzoeken? Dan is onze Trendcollectie iets voor jou! Onze Trendcollectie zit vol met zorgvuldig samengestelde pakketten in verschillende thema’s en prijsklassen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Laat het ons weten, dan zoeken wij daar een passend kerstpakket bij. De kerstpakketten uit de Trendcollectie zijn verkrijgbaar vanaf 60 stuks.

Meer over de trendcollectie

Deze klanten zijn jou voor gegaan!

Laat je inspireren in onze showroom

We kunnen ons voorstellen dat je het fijn vindt om bij ons langs te komen in de showroom, zodat je zelf alle cadeaus en pakketten kunt bekijken. Je bent dan ook van harte welkom bij ons in Gouda! Om jouw geschenk de aandacht te kunnen geven die het verdient, vragen we je om een afspraak te maken. Zo kunnen we op het gemak kennis maken, eventuele vragen beantwoorden en passende producten laten zien. Kom je snel langs?

Maak een afspraak