Van gepersonaliseerde kerstpakketten tot een online keuzeconcept en een kerstmarkt op locatie.

Het kerstpakket aan het einde van het jaar is hét uitgelezen moment om medewerkers te laten weten dat je hen waardeert. Wil jij een waarderingsmoment dat ze zich nog lang zullen herinneren? Dat kan bij de Knegt & Leeflang! Wij zorgen er met liefde voor dat medewerkers niet alleen verrast, maar vooral verwend worden. Uiteraard hebben we daarbij alle aandacht voor duurzaamheid, kostenbewuste keuzes en veiligheid.

Kerstpakketten op maat

Onze specialiteit? Het bedenken, samenstellen en uitvoeren van volledig op maat gemaakte kerstpakketten! We zien het als een uitdaging om iets compleet origineels te bedenken en uit te voeren. Jouw organisatie, wensen en logistieke eisen zijn onze handvatten om een fantastisch kerstgeschenk samen te stellen voor jouw collega’s. Naast de inhoud verzorgen wij ook het ontwerp op maat. Dit is volledig naar wens te personaliseren. Zo zorgen we ervoor dat elk kerstpakket écht past en verrast. Want hoe fijn is het om jouw collega’s de waardering te geven die ze verdienen?

Meer over kerstpakketten op maat

Kerstmarkt

Wil je de kerstgeschenken op een unieke manier aan jouw collega’s geven? Denk dan eens aan een kerstmarkt op een locatie naar keuze! Tijdens een kerstmarkt kunnen collega’s verrast worden, elkaar ontmoeten én een persoonlijk geschenk uitkiezen dat ze daarna direct mee naar huis kunnen nemen. Laat ons weten wat voor jou belangrijk is, dan zorgen wij voor de rest!

Meer over kerstmarkten

Onze Trendcollectie

Liever een kant en klaar kerstpakket uitzoeken? Dan is onze Trendcollectie iets voor jou! Onze Trendcollectie zit vol met zorgvuldig samengestelde pakketten in verschillende thema’s en prijsklassen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Laat het ons weten, dan helpen wij je graag zoeken naar een passend kerstpakket! De kerstpakketten uit de Trendcollectie zijn verkrijgbaar vanaf 60 stuks.

Meer over de Trendcollectie

Laat je inspireren in onze showroom

We kunnen ons voorstellen dat je het fijn vindt om bij ons langs te komen in de showroom, zodat je zelf alle cadeaus en pakketten kunt bekijken. Je bent dan ook van harte welkom bij ons in Gouda! Om jouw geschenk de aandacht te kunnen geven die het verdient, vragen we je om een afspraak te maken. Zo kunnen we op het gemak kennis maken, eventuele vragen beantwoorden en passende producten laten zien. Kom je snel langs?

Maak een afspraak