Jouw locatie als decor voor een kerstmarkt

Wil jij jouw medewerkers op een unieke manier verrassen met hun kerstgeschenk? Denk dan eens aan een feestelijke kerstmarkt bij jou op locatie! Bij de Knegt & Leeflang kunnen we een feestelijk event organiseren, waar jouw collega’s bijeen komen en zelf een persoonlijk geschenk kunnen uitkiezen dat ze direct mee naar huis kunnen nemen. We creëren een blijvende herinnering die jouw collega’s niet snel zullen vergeten. Wil je dat de kerstmarkt op een andere locatie wordt georganiseerd? Dat kan natuurlijk ook! Wat je ook wil, wij zorgen ervoor dat het een feestje wordt!

Hoe werkt het?

Het organiseren van een kerstmarkt begint voor ons bij goed luisteren: wat zijn jouw wensen, wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de randvoorwaarden? Al tijdens het eerste gesprek beginnen bij ons de ideeën te borrelen. Het doel is om onze creativiteit aan te passen aan jouw wensen, zodat we een unieke kerstmarkt neer kunnen zetten. Vanaf 1.000 medewerkers kunnen wij al een kerstmarkt voor je organiseren!

Jij kiest, wij maken er een feestje van

Planning, deadlines, voorbereidingen… Allemaal zaken waar jij je geen zorgen over hoeft te maken! Ons projectteam zorgt ervoor dat alles duidelijk is – en dat alles vooral soepel verloopt. We overleggen regelmatig met het ‘kerstteam’ vanuit jouw organisatie. Zij zullen ervaren dat wij alle zorg op ons nemen bij niet alleen de voorbereidingen, maar ook tijdens de daadwerkelijke markt en natuurlijk de nazorg. Zo wordt de kerstmarkt voor alle medewerkers een feestje!

Kerstmarkt & JAMES

Wist je dat je jouw kerstmarkt ook kunt combineren met ons online keuzeconcept JAMES? Medewerkers die niet in de gelegenheid zijn om naar de kerstmarkt te komen, kunnen gewoon online een cadeau uitkiezen. Het kerstgeschenk wordt vervolgens gewoon thuisbezorgd. Fijn, toch?!

Traditioneel of hip & trendy?

De mogelijkheden voor het thema en bijpassende aankleding van een kerstmarkt zijn eindeloos. Gaat jouw voorkeur uit naar een traditionele kerstmarkt met houten chalets en besneeuwde kerstbomen of ga jij liever voor een kerstmarkt in de stijl van een foodtruck-festival? We denken graag met je mee!

Zij gingen je al voor…

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een kerstmarkt, maar gelukkig hebben wij hier jarenlange ervaring in. We organiseren bijvoorbeeld al jarenlang voor Maastricht UMC+ een meerdaags kerstevent. Hier kiezen meer dan 6.500 medewerkers hun kerstgeschenk waar ze helemaal in kerstsferen gebracht worden. En voor het Groene Hart Ziekenhuis en ActiVite organiseren wij kerstmarkten waar medewerkers op een feestelijke manier hun kerstgeschenk uitkiezen. Ieder jaar wordt er gezorgd voor een sfeervolle aankleding, een mooi thema en vooral een tot in de puntjes verzorgd event! Benieuwd? We brengen je graag in contact met relaties die door ons een kerstmarkt hebben laten organiseren. Zo kun je ook alvast wat inspiratie opdoen voor jouw eigen markt!

Liever iets minder uitgebreid? Kies voor een kerstevent!

Naast een kerstmarkt kunnen we ook een kerstevent voor je organiseren. Dit is een minder uitgebreid evenement dan een kerstmarkt, maar wel een extra feestelijke manier om jouw kerstpakketten uit te reiken aan collega’s! Alle collega’s krijgen hetzelfde, vooraf uitgekozen cadeau of pakket, maar het uitdelen wordt extra feestelijk. Wil je dit doen op een groot podium onder het genot van een feestelijke snack, of met kerstkramen, foute kersttruien of kerstmutsen? We helpen je graag met brainstormen!

Heb jij al zin in jouw eigen kerstmarkt of kerstevent?

We gaan heel graag aan de slag om een kerstmarkt te organiseren voor jouw organisatie! Zie jij het al voor je? Pleun en Martijn staan voor je klaar om jouw wensen om te toveren in een fantastische markt!

Contact