Laat jouw waardering blijken met een persoonlijk gebaar!

De kerstperiode is natuurlijk hét moment om medewerkers te verrassen met een mooi geschenk, maar wist je dat je hen extra verrast met een persoonlijk gebaar op een ander moment? Het hele jaar door zijn er speciale momenten en dagen die we vieren – en daar hoort een passende waardering bij. Want waardering zit niet alleen in het gevoel van gezien en gehoord worden, maar kan extra versterkt worden met een mooi geschenk. Voor iedere gelegenheid en elke doelgroep hebben wij een passend geschenk!

Nieuwjaar

Elk jaar hebben we weer heel wat goede voornemens. Gezonder leven, fitter worden, je meer bewust zijn van de wereld om je heen… Wij helpen je graag om fris en fruitig het nieuwe jaar in te stappen! We hebben allerlei passende geschenken om jouw collega’s het juiste steuntje in de rug te geven bij de goede voornemens. Kom maar op met dat nieuwe jaar!

Valentijnsdag

Love is in the air! Laat harten smelten met een passend Valentijnsgeschenk. Stuur bijvoorbeeld een liefdevol geschenk door de brievenbus, waardoor jouw collega’s zich nog meer gewaardeerd voelen. Bij de Knegt & Leeflang hebben we een breed aanbod aan Valentijnsgeschenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ambachtelijk chocoladehart?

Nationale Complimentendag

Elk jaar op 1 maart is het Nationale Complimentendag. Op deze dag draait het om het geven van aandacht en het tonen van waardering – en laat dat nu net onze expertise zijn! Het geven en ontvangen van complimentjes en waardering is goed voor de mentale gezondheid, maar de drempel ligt vaak toch wat hoog. Wat dacht je daarom van een digitale complimentenactie? Wij helpen je graag bij het opzetten hiervan, zodat je met één druk op de knop alle medewerkers in het welverdiende zonnetje kunt zetten!

Pasen

De start van de lente brengt ieder jaar weer frisse energie – en natuurlijk de Paasdagen! Wat is een betere manier om dit te vieren dan met een mooi geschenk? Wij creëren geschenken waarmee jouw collega’s optimaal kunnen genieten van het lange paasweekend. Of het nu gaat om kleurrijke bloemen, een lekkernij of een combinatie hiervan, ons paasassortiment laat de lente én jouw collega’s stralen!

Dag van de Zorg

12 mei is de geboortedag van Florence Nightingale, de pionier en grondlegger van de moderne verpleging zoals we die nu kennen. Elk jaar zetten we op 12 mei de hedendaagse helden van de zorg in het zonnetje. Want hun harde werk en bijdrage aan de maatschappij mogen geëerd worden! Wij helpen je graag om jouw dankbaarheid en waardering om te zetten in een passend geschenk.

Zomer

Soms heb je nét even wat extra verkoeling nodig tijdens de warme zomermaanden. Dan kan een leuke, zomerse attentie daaraan bijdragen. Verras je medewerkers bijvoorbeeld met een heerlijk verfrissend drankje, gecombineerd met een koelbox of een tof gepersonaliseerd strandlaken. Wat voor geschenk je ook kiest, zo komen jouw medewerkers wel de zomer door!

Sinterklaas

‘t Heerlijk avondje is gekomen… En bij dat heerlijke avondje horen natuurlijk (veel) cadeautjes! Sinterklaas hoeft dus niet meer bij je aan te kloppen, want de Knegt & Leeflang speelt maar wat graag voor hulpsint! Van vrolijke chocoladeletters tot gepersonaliseerde spelletjes, wij hebben de leukste geschenken voor je klaar staan.

Oud & Nieuw

Hoe fijn is het om aan het eind van het jaar een momentje te nemen om even terug te kijken op weer een bijzonder jaar – en bovenal vooruit te kijken naar de nieuwe uitdagingen van het komende jaar?! Oud & Nieuw is het proosten waard – ook op de werkvloer! Wij staan voor je klaar om een fantastisch moment te creëren met een passend geschenk.

Verjaardagen

Er is er één jarig, hoera, hoera! Het échte verjaardagsgevoel creëer je met een mooi, persoonlijk geschenk. Verjaardagen van collega’s kunnen nog weleens een uitdaging zijn – maar niet als het aan ons ligt! Wij helpen je graag om een onvergetelijk moment te creëren. Geef de verjaardagsgeschenken volledig uit handen en laat ons je helpen om jouw team zich écht gewaardeerd te voelen met onze unieke, gepersonaliseerde cadeaus!